28-12-2018

28. december

.Så er det ved at slut med december, der er kun de sidste par dage tilbage, heriblandt Nytårsaften. Den har vi endnu til gode og glæder os til sammen med det sidste hold af jer. Desværre har vi i år måtte aflyse 4. juledag, dels pga manglende tilslutning, dels og vigtigst pga sygdom. Det har ellers været en dag vi har glædet os til, men nu må vi se til næste år, helt opgivet det har jeg ikke.

Til gengæld har vi haft de dejligste juledage, man kan forestille sig med to hold børnefamilier og et enkelt familiemedlem mere - og lillefætteren på SMS med små videoer. 

Julegaverne er blevet delt over nogle dage, for der er mange af dem, men her efter jul bliver der dejlig tid for børnene til at fordybe sig i tingene. Og også for os andre, vi har nemlig fået så mange fine, hjemmelavede gaver fra børnene, julepynt, billeder, krus, en novelle med illustrationer osv. Det skal alt sammen studeres nærmere. Dejlige unger der er stollte af deres egne værker. Den store sagde flere gange juleaften, at alle hans gaver var hjemmelavede påkær en enkelt eller to.