02-12-2018

Decemberbrev søndag den 2. december

Kære Sofie, Karl, Sarah, Alberte, Simon, Malthe og Katharina!

Glædelig første søndag i advent ! Jeg håber, I alle har haft tid til at hygge med adventspakker og kalenderlys og god morgenmad, Her i huset har vi haft det hele, også adventskransen, som vi snød og tog "hul på" i går, for at Sarah og Simon kunne være med til at tænde den.

Sarah og Simon har fået pakker på den gamle julekalender ude i gangen - og Morfar-Farfar og jeg har fået pakker fra den kalender, som de havde med til os i går! 

Vores kalenderlys har det lidt svært, for nogen har snuppet alle tallene, så vi kan ikke se hvor langt vi er kommet. Vi mistænker kraftigt de to små mus, som viste sig at bo i den store bog på mit bord. Når man åbner bogen, er der ingen sider, kun ligesom en seng, hvor de to små mus ligger og hygger sig. Det vil sige, i morges var den ene mus væk? Simon gik i gang med at lede og fandt musen inde under et skab, hvor den lå og kiggede i legetøjsbladet. På cykler og løbehjul. Måske ønsker musen sig en cykel? Ligesom den der er billede af på forsiden af den tykke bog? 

Simon har forresten skrevet dagbog fra disse dage om hvad musene har lavet. 

Nu håber jeg, at musene opfører sig ordentligt, når jeg skal være her alene med dem. Men måske de har lyst til at komme med en tur til Blovstrød næste weekend?

Rigtig god søndag til jer alle sammen, kærlig hilsen Mormor-Farmor-Marianne