Decemberbreve 2018

30-12-2018

Jeg tror, de små julemusik er flyttet! Da jeg kom ind i stuen i Mother for at tænde juletræet (det var jo stadig mørkt), var deres æske åben og puderne spredt rundt om. Og ingen mus at se? Måske var det dem, der holdt fest på loftet sidste nat. Jeg vågnede ved en larm og trampen rundt, jeg er sikker på, at de havde det sjovt. Jeg vækkede Morfar/Farfar og spurgte ham, om han ikke kunne skaffe lidt ro deroppe, så jeg kunne sove? Men han sagde bare, at JULEMUSENE også skulle have deres fest! 

Balladen forsvandt i løbet af natten, og i dag er musene væk. Måske er de taget på rejse rundt omkring og kommer tilbage og fortæller os om deres oplevelser? Til næste år.

Jeg må hellere gemme deres æske, så de har et sted at sove, når de kommer igen

28-12-2018

.Så er det ved at slut med december, der er kun de sidste par dage tilbage, heriblandt Nytårsaften. Den har vi endnu til gode og glæder os til sammen med det sidste hold af jer. Desværre har vi i år måtte aflyse 4. juledag, dels pga manglende tilslutning, dels og vigtigst pga sygdom. Det har ellers været en dag vi har glædet os til, men nu må vi se til næste år, helt opgivet det har jeg ikke.

Til gengæld har vi haft de dejligste juledage, man kan forestille sig med to hold børnefamilier og et enkelt familiemedlem mere - og lillefætteren på SMS med små videoer. 

Julegaverne er blevet delt over nogle dage, for der er mange af dem, men her efter jul bliver der dejlig tid for børnene til at fordybe sig i tingene. Og også for os andre, vi har nemlig fået så mange fine, hjemmelavede gaver fra børnene, julepynt, billeder, krus, en novelle med illustrationer osv. Det skal alt sammen studeres nærmere. Dejlige unger der er stollte af deres egne værker. Den store sagde flere gange juleaften, at alle hans gaver var hjemmelavede påkær en enkelt eller to. 

23-12-2018

Så er det store juletræ på plads i stuen, så må vi se hvor der bliver plads til resten? Men det er da et flot træ, når det nu bliver det sidste hjemmelavede. 

.....så mangler vi bare en stjerne, nogle lys og lidt andet pynt, men måske jeg kan få hjælp af gæsterne senere på dagen! 

20-12-2018

Se nu lige, hvad julemusene har fundet på! Bjergbestigning på julegavebjerget! Mon de undersøger, om der er gaver til dem også.... Der er i hvert fald mange gaver, men der kommer jo også mange børn forbi, som skal have hver en gave. Mon der er nogle gode sager i pakkerne? Og hvad mon egentlig sådan to små julemus ønsker sig? Juleost? 

16-12-2018

Misene har hørt noget - der kommer gæster! Bare det er nogen med noget sjov og ballade! Nu hænger de i vinduet og venter på, at Karl skal komme. Og Karl tager Far og storesøster med