20-01-2018

Oldemor Marie

Her er så et par billeder af Oldemor Marie og hendes oldebørn. Det første er Vores tre børn sammen med min fætters ældste søn, Morten. Vi snakkede aldrig om det, og havde vist heller ikke de store overvejelser bag, men lidt sjovt at der kom to oldebørn med min Mormor og Morfars navne. Mortens Mor, Marguerite, står omme bagved, men det ser nu ud til, at Morten nærmest er mandsopdækkes af vores tre under, der både passer på ham, men også fortæller ham, hvad der forventes af ham, de er jo de største. 

Detaljerne i billedet: et godt nærbillede af Oldemor Maries sirlige vinduer. Se gardinerne og blomsterne! Og så selvfølgelig forhaven, som jeg omtaler, hver gang der er lejlighed til det. 

Tøjet? Der har sneget et par enkelte hjemmegjorte ting ind. Mindstemandens bluse blev syet sammen med en kollega, alle vores børn fik hver sådan en bluse. Jeg mener de blev lavet i -86 eller der omkring. Det bar jo der, begrebet Danish Dynamite opstod? Og mellembarnet har en hjemmestrikket trøje på, men ellers har der nu sneget sig ret så meget købt tøj ind. Jeans til den store fx.