Decemberbreve 2017

06-01-2018

Nytår blev nærmest forbigået i tavshed pga sygdom - og nu er julen slut! Når helligtrekongerslyset er brændt ned, er julen slut. Det skulle have været i går aftes, men da var vi forhindret, men så blev det bare i dag i stedet for. Og alt er "jul" er pakket ned og gemt væk til næste år. 

03-01-2018

Som sædvanlig havde vi huset fyldt med gæster 4. juledag, fra Fyn, fra Fejø og fra Sjælland. Så dagen gik med snak og hygge og ikke mindst leg, det var en fornøjelse, at børnene kom så godt ud af det med hinanden. Men de er jo også "grandfætre og -kusiner", som de fortalte hinanden, da de sidst var sammen til bryllup på Fyn. Det erefterhånden en gammel tradition, og det er lidt forskelligt, hvor mange der deltager, men omkring 20-25, som er passende for vores stue. Og så kan resten af huset bruges af børnene til dereslege og spil. Dedjlig dag og dejlig tradition at holde fast i.

25-12-2017

Godmorgen og glædelig jul!

Jeg sidder her i et meget stille hus og nyder lysene fra juletræet.

Vi havde en rigtig god juleaften med så lækker mad og med stor glæde af børnene, som delte gaver ud og hjalp alle os andre med at pakke op! Og da børnene gav op, blev der tid til voksensnak i sofaerne.

24-12-2017

Glædelig 4. søndag i advent! Og god juleaftensdag! Vi snød lidt i går, tændte alle lysene i adventskransen og spiste juleæblekage a la Mormor! Og nu skal huskelisterne aktiveres, så vi får både mandelgave og rødkål og julegaver med. 

22-12-2017

Jeg plejer ikke at få juletræet ind så tidligt, men i år skulle det være, så her er mit fine, lille juletræ med alle de søde og dejlige figurer, som skal hænge der. OG med lys, i år med de nye tænd-og-sluk-LEDpærer, som er kommet frem. Måske jeg lige sætter lidt rigtige lys på også, bare for et syns skyld, men sundt er det jo ikke. Og nej, lysene som kan ses udenfor, er ikke genskin fra juletræet, men derimod lystræet ude på gårdspladsen.