12-12-2013

Julegaver!

Efter flere indkøbsture og tid foran computeren har jeg fået samling på julegaverne eller de fleste af dem i hvert fald. Nogle er købt efter ønskesedlen, mens andre er fundet på af et godt hjerte! 

Apropos ønskesedler og byttemærker (som man jo godt kunne spinde en ende over) så havde "I hegnet" i morges en tankevækkende sketch med de to søstre. Søster 1 bliver spurgt om, hvad hun ønsker sig, men hun mangler jo ikke rigtigt noget, har alle de kendte designmærker så...  Søster 1 spørger den anden, hvad de ønsker sig i julegave, men hun er meget forsigtig, angiver nogle butikker, hvor søster 1 godt kan købe det bestemte sengetøj, de gerne vil have. Søster 1 spørger så, om hun ikke bare kan finde på noget selv, men nej, det skal søster 2 i hvert fald ikke have noget af, for de gaver som søster 1 plejer at give er kiksede og kan ikke byttes så nej tak! Det ender selvfølgelig med, at søster 1 beder den anden om at sende et kontonummer, hvor hun kan sætte et beløb ind de fire gange om året, hvor søsteren og svogeren skal have gaver, så kan de selv købe.....

Man kan i øvrigt lytte til "I hegnet" på nettet.

Så nu går jeg i gang med den store indpakning af alle gaverne, så de bliver klar de til forskellige julekomsammenner, vi skal deltage i. Håber vores gaver falder i god jord!